joi, 17 iunie 2010

Festivalul "Promenada Verii" editia a II-a

Primaria Mun.Campia Turzii , Casa de Cultura "Ionel Floasiu" Campia Turzii , Fanfara "Promenada" a Casei de Cultura "Ionel Floasiu" Campia Turzii , va invita sa luati parte la cea de a doua editie a festivalului de fanfara si majorete "Promenada Verii" . Sunt invitate fanfare si trupe de majorete din Sighisoara , Tarnaveni , Dej , Bistrita Nasaud , si desigur Fanfara municipiului "Promenada" alaturi de majoretele "Angels" ale Clubului Sportiv din Campia Turzii. Programul va incepe la ora:15 cu mini concerte in cartierele orasului , apoi parada formatiilor pe traseul Primarie -Casa de cultura , si de la ora:16 spectacolul de gala pe scena Teatrului de vara de la Casa de Cultura.
Va asteptam cu drag sa va bucurati de un spectacol muzical de inalta tinuta artistica . Va informam ca pentru dumneavoastra vor concert si dansa un numar de 180 de artisti si interpreti muzicali.

6 comentarii:

  1. Trebuie sa facem o precizare :Festivalul va avea loc in data de 03.07.2010

    RăspundețiȘtergere
  2. salut, e un eveniment deosebit, felicitari, stiu cat de mult muncesti, iti urez mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  3. e numai munca ta si nu a celorlati de mai sus pe care ia-ai enuntat, felicitari Radule, tu esti eroul principal si cei care compun formatia de instrunmentisti. va urez mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  4. toata stima si onoarea pt Dl.Sorin.felicitari pt toata munca depusa:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai frumos festival organizat in acest oras. Sper sa fie vreme frumoasa si totul va fi splendid.Toata admiratia dirijorului fanfarei care a reusit sa organizeze un asemenea eveniment pentru iubitorii muzicii de acest gen si pentru toti locuitorii orasului.

    RăspundețiȘtergere